HR Data analytics Consulting Gespecialiseerde HR consultancy om
data gedreven inzichten te verkrijgen
en te borgen in uw HR praktijk.

Onze HR consultants vinden het leuk om in uw vraagstuk te duiken en oplossingen te borgen.


Wij begrijpen goed dat een steeds groter beroep gedaan wordt op de HRM functie als het gaat om de bijdrage aan de business doelstellingen. Mensen maken voor het bereiken van doelstellingen het verschil, dus het is voortdurend van belang goed regie te hebben op de relevante HRM thema’s in een organisatie. Regie in de praktijk betekent relevant inzicht in de eigen populatie, de impact daarvan en betekenis voor de business en het hebben van concreet handelingsperspectief – de goeie dingen doen. Met de wetenschap dat bestaande systemen dit beperkt of niet kunnen leveren en dat intuïtief handelen versterkt kan worden door nieuwe data science technologie die hiervoor bereikbaar is voor uw HR praktijk.

Naast onze standaard oplossingen, bieden we u met HR consultancy de mogelijkheid door maatwerk projecten beter regie te krijgen op thema’s die voor u relevant zijn. Oplossingen gaan pas bijdragen aan business doelstellingen wanneer deze ook goed geborgd zijn in de praktijk, daarom helpen we u tevens bij de transitie van uw HR praktijk om nieuwe data gedreven oplossingen te borgen in uw organisatie.

De stappen die wij gezamenlijk doorlopen met onze klanten om data gedreven te worden zijn:

 • Start
  Start met kleine Proof of Concepts om snelheid te krijgen.

 • Bewustzijn
  Zorg voor een brede AI bewustzijn.

 • Strategische keuze
  Een eigen AI-team bouwen of samenwerken met experts.

 • Bouw commitment
  Ontwikkel een intern communicatieplan voor bewustzijn.

 • Embed
  Ontwikkel meerdere pilot projecten om de vaart erin te houden.

. . . . . . . Manage your most
important asset

Bij Data Analytics onderscheiden wij ons om de meest complexe HR-uitdagingen problemen van onze klanten op te lossen. We leveren strategisch HR-advies en implementeren de technische en organisatorische oplossingen samen met u. Bent u geïnteresseerd om de meest waardevolle asset van de organisatie, de medewerkers, op basis van fact based te helpen optimaal te laten presteren, neem dan contact met ons op. U kunt een afspraak met on smaken door te klikken op de mail image.