AI Recruitment Uit alle beschikbare relevante data vinden
wij samen met u de juiste kandidaat.

De juiste kandidaat vinden vanuit inzichten van data


Tegenwoordig weten we dat het antwoord op de vraag of een persoon bij een bedrijf past, van meer afhankelijk is dan de juiste cijfers of diploma’s. Een nieuwe werknemer moet ook passen bij de cultuur van het bedrijf, de juiste ambities of een bepaald profiel hebben, bijvoorbeeld klantgericht zijn zou een element kunnen zijn. Die dingen kom je niet in de standaard HR-tabellen tegen.

Door meerdere bronnen aan te boren, kun je breder analyseren of een persoon geschikt is voor een organisatie. De gesprekken en/of een assessment kun je nu combineren met andere informatiebronnen, zoals social media, analyse van de verstuurde brief of het CV. Omdat je met natural language processing, een van de beschikbare data technieken, ook tekstbestanden kunt analyseren, worden analyses breder dan alleen cijfers.

. . . . .

Data Analytics heeft een oplossing ontwikkeld om vacatures te matchen met relevante informatie van kandidaten (cv's, beoordelingen, LinkedIn en open data) door middel van het toepassen van kunstmatige intelligentie. Het resultaat is een gerangschikte lijst van kandidaten met afnemende kansen, met betrekking tot matching- en retentiepercentages.

Het combineren van inzichten verkregen uit gegevens zoals personalia aangevuld met bijvoorbeeld werkjaren, duur contracten, behaalde doelen, beschrijving van banen en talenten, en dergelijke, verbetert de zoekresultaten aanzienlijk. Deze gegevens worden geëxtraheerd uit ongestructureerde gegevens die in elk formaat kunnen worden aangeleverd. Data Analytics machine learning expertise met behulp van de nieuwste cognitieve technologie extraheert uit de dataset de beste kandidaten die overeenkomen met de beschrijving van de functie.


Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Onze op AI gebaseerde matching tool zorgt voor selectie van de juiste kandidaten voor de vacature die open staat. Deze nieuwe manier van werken zorgt ook dat uw organisatie hierop aangepast moet worden. Graag maken wij een afspraak met u om deze op AI gebaseerde matching te laten zien en eventuele mogelijkheden met u te bespreken. Klik op de mail image voor het maken van een afspraak