De Data gedreven HR kennissessie Inspiratie op het gebied van data gedreven HR
oplossingen en wat dit voor u en uw organisatie
betekent.

De Data Analytics HR kennissessie is erop gericht, u de theorie en toepassing van HR Analytics & AI eigen te maken.


Data Analytics organiseert voor u een inspirerende en creatieve Data Analytics HR-kennissessie. Een bijeenkomst waarin u met collega's van andere organisaties het onderwerp 'Data Analytics & AI' eigen maakt. Wij behandelen kort de basis van data analytics zodat u een goede ondergrond heeft en een stevig discussie over dit onderwerp kan voeren. Gecombineerd met uw HR-domein kennis verkrijgt u inzicht wat de mogelijkheden zijn van een data gedreven HR-organisatie. Aan het eind van de sessie heeft u een flink aantal kant en klaar business cases die u direct toegevoegde waarde opleveren voor de HR-operatie.

Data Analytics, onderdeel van een multinational met 350 PLUS medewerkers, ondersteunt bedrijven en instellingen, die waarde creëren met inzichten vanuit data. Wij begeleiden deze bedrijven met strategisch advies, ontwikkelen en uitwerken van business cases, algoritme- en modelontwikkeling, de implementatie hiervan en met het opleiden van medewerkers die meer willen weten over de mogelijkheden van inzichten vanuit data.


Wij organiseren voor u:

Inspirerende en creatieve Data Analytics HR-kennissessiea.

Wilt u meer weten over wat u dagelijks leest over de mogelijkheden van Data op het HR specifieke domein? Vraagt u zich ook af of uw organisatie er al klaar voor is en wilt u zelf ook gewoon weten waar er vandaag de dag gebeurd op het gebied van data gedreven HR organisaties? Kom naar onze middag Masterclass speciaal voor HR managers en ontdek hoe uw HR organisatie kan profiteren van inzichten vanuit data. Naast inspiratie, theorie en creatieve sessies kunt u ook ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

De nullen & enen De organisatie AI recruitment Verzuimanalyse

Welke onderwerpen kunt verwachten:

 • Een korte introductie van Smart Analytics & AI, definities, geschiedenis en ontwikkelingen. Interactieve sessie waarin de hedendaagse HR-problematiek besproken wordt.
 • De toegevoegde waarde van Data Analytics & AI, voor de HR-organisatie.
 • Voorbeelden die u direct helpen om de HR operationele processen te optimaliseren.
 • Een creatieve workshop om de HR uitdagingen om te zetten in een concrete business cases.

Kennissessie informatie:

 • Organisator: Data Analytics, Data driven HR experts.
 • Datum: vrijdag 27 Maart 2019. Begin: 13.00 uur, Eind: 16.00 uur.
 • Locatie: Willemswerf, Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam.
 • Uw investering: gratis deelname. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.
Image

  Uw naam en de naam van het bedrijf. (vereist)

  Het email adres en mobielnummer waar wij u op kunnen bereiken. (vereist)

  Ik zou graag tijdens de kennissessie het volgende besproken willen hebben:

  Mocht u deze bijeenkomst incompany willen organiseren dan verzoeken wij u contact op te nemen met Peter Lapperre via het email-adres info@ofbda.com of 0646312620, Director Workforce analytics. U kunt met hem uw wensen en de mogelijkheden bespreken.