De leukste banen vind je bij ons Data Analytics heeft voortdurend plaats voor
enthousiaste proactieve medewerkers.

Vacature: Accountmanager New Business


Krijg jij energie van een volle agenda met klantafspraken, ben je geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen in AI en data analytics, ben je graag creatief in jouw oplossingen en commercieel ingesteld? Dan ben jij misschien de Accountmanager New Business die wij zoeken!

Wat ga jij als Accountmanager New Business doen? Data science en AI zijn het business landschap drastisch aan het veranderen. Onze organisatie, Data Analytics – een Ortec Finance onderneming, ondersteunt organisaties met deze data gedreven transformatie door ons aanbod van: strategisch data consulting, data gedreven projecten en zowel op maat gemaakte als schaalbare data solutions.

De verticals waar wij uitbreiding zoeken zijn de verticals: Woningcorporaties, Human resource management (HRM) en Zorg. Met bestaande en nieuwe diensten willen wij in genoemde verticals een leidinggevende positie verwerven en zoeken daar een Accountmanagermanager New Business voor. Wij denken onze doelen te kunnen realiseren door dicht bij onze relaties te staan. Dit resulteert in duurzame relaties met onze prospects, klanten, interne organisatie en onze stakeholders.

Tijdens ons introductieprogramma maak je kennis met onze manier van werken waarbij creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking met alle disciplines binnen onze onderneming essentieel zijn. Gaandeweg word je de thoughtleader in de vertical waar je verantwoordelijk voor bent en zal je geregeld gevraagd worden op seminars en workshops op te treden. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van jezelf en de groei van Data Analytics in jouw vertical.


Een leuk team of mee te werken.

Ons team ondersteunt je zoveel mogelijk met het maken van de plannen, oplossingen en offertes. Zij zorgen ervoor dat je altijd voldoende kennis in huis hebt of dat zij samen met jou een klant bezoeken. Wij helpen je met het maken van de commerciële plannen conform onze strategie die je samen met het team gaat uitvoeren.

Image

Via jouw adviserende verkoopexpertise ontwerp en implementeer je innovatieve, data-gedreven businesscases en bespreek je de datastrategieën met onze klanten om hen te helpen bij hun digitale reis. Met jouw proactieve benadering op stakeholder-managementniveau overtuig je de besluitvormers van de vereiste datatransformatie om het rendement op hun investering te vergroten.

Wat breng jij voor deze functie mee?

 • Een combinatie van een commerciele instelling met een HBO diploma.
 • Ongeveer 2-3 jaar relevante, commerciële werkervaring bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Enthousiasme over de mogelijkheden van inzichten vanuit data en niet bang zijn om iets nieuws te leren.
 • Gezonde dosis zelfverzekerdheid om gesprekken met klanten te voeren nadat je goed bent ingewerkt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je de juiste toon weet te kiezen voor je doelgroep;
 • Vloeiend in de Nederlandse en goed in de Engelse taal;
 • Een rijbewijs omdat je onderweg bent naar onze klanten;
 • Binnen ons team is teambuilding en plezier maken erg belangrijk, wij zoeken een collega die hier ook zijn/haar bijdrage in levert!

Wat je kan verwachten van Data Analytics.

 • Meewerken en meedenken aan innovatieve idee, oplossingen en technologieën;
 • Een opstap in de wereld van AI en Data Analytics wat door iedreen gezien wordt als de toekomst.
 • Werkzaam zijn bij een van de leiders op het gebied van data gedreven oplossingen.
 • Samen werken met de beste tool leveranciers in de markt zoals; Microsoft, Google en Amazon.
 • Een uitdagende, snel groeiende en ambitieuze (internationale) organisatie;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk vlak, maar ook zeker op professioneel vlak;
 • Een prettige werkomgeving waar we informeel met elkaar omgaan;
 • Een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert zoals vrijdagmiddagborrels, een kerstfeest of ski trip;
 • Een marktconform salaris (salarisrange tussen de €3.750,- en €4.800, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand, interessante bonusregeling, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse kilometers, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om deze ieder jaar extra bij te kopen.

Meer informatie of solliciteren? Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur een mail naar info@ofbda.com met je interesse en informatie waaruit wij kunnen opmaken of de functie bij je past of bel (0653350503). We hopen je snel te ontmoeten!