De Data Analytics kennissessie is erop gericht u de theorie van Analytics & AI eigen te maken zodat u de woningcorporatie waar u actief bent de mogelijkheden hiervan kan laten inzien.


Data Analytics organiseert voor u een inspirerende en creatieve kennissessie. Een bijeenkomst waarin u met collega's van andere woningcorporaties het onderwerp 'Data Analytics & AI' eigen maakt en een concrete business case uitwerkt die u vervolgens bij uw eigen woningcorporatie kunt implementeren. Wij behandelen de termen Deep Learning, Blockchain, IoT, Artificial Intelligence, Cognitief en Robotics (Workflow automation) en de mogelijkheden van deze technieken.

Data Analytics, onderdeel van Ortec-Finance,  ondersteunt bedrijven en instellingen, in 4 verschillende sectoren, die waarde willen creëren met inzichten vanuit data. Wij begeleiden bedrijven in hun streven data gedreven te worden, met algoritme- en modelontwikkeling, uitwerking van business cases, implementatie van data driven projecten, strategisch advies en het opleiden van uw data scientist medewerkers.


Woningcorporatie kennissessie dag

Bent u op zoek naar de mogelijkheden en impact van Big Data en Data Analytics? Vraagt u zich af of uw corporatie de data op orde heeft en al klaar is om een Big Data strategie te omarmen?

Kom naar onze 1- daagse Masterclass speciaal voor medewerkers/sters van corporaties en ontdek hoe uw organisatie data gedreven kan worden. Naast inspiratie, theorie en creatieve sessies kunt u ook ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

Image
Image
Image
Image
Image
 • Een introductie van Data Analytics & AI, definities, geschiedenis en ontwikkelingen.
 • Hoe van een business case tot een Data Analytics oplossing te komen en hoe een Big Datastrategie te ontwikkelen voor uw eigen corporatie.
 • Het doorlopen van de verschillende fases om een echt data gedreven corporatie te worden.
 • Een interactieve workshop om het niveau van Data Analytics & AI en de geschiktheid van uw woningcorporatie te achterhalen.
 • Wat is de toegevoegde waarde van Data Analytics & AI, voor uw corporatie.
 • Vele voorbeelden wat Data Analytics & AI, ook voor andere bedrijven aan kostenbesparingen, nieuwe producten of diensten en betere voorspellingen heeft opgeleverd. Data Analytics & AI, - wat zijn de kansen en uitdagingen.
 • Een overzicht van Big Datatechnieken, gegevens opslaan en verzamelen, kortom u doorloopt het gehele proces.
 • Een creatieve workshop om de uitdagingen waar de corporatie voor staat om te zetten in een concrete business case.

 • Organisator: Data Analytics, een Ortec Finance company.
 • Datum: vrijdag 20 maart. Begin: 10.00 uur, Eind: 15.00 uur.
 • Locatie: Willemswerf, Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam.
 • Uw investering: euro 250,-. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.
Image

  Uw naam en de naam van het bedrijf. (vereist)

  Het email adres en mobielnummer waar wij u op kunnen bereiken. (vereist)

  Ik zou graag tijdens de woningcorporatie kennissessie op 20 maart het volgende besproken willen hebben:

  Mocht u deze bijeenkomst incompany willen organiseren dan verzoeken wij u contact op te nemen met Emile Verhage via het email-adres marketing@ormda.com, adviseur woningcorporaties. U kunt met hem uw wensen en de mogelijkheden bespreken.